Trainers

Trainers

Persoonlijke begeleiding en advies!. Wij staan graag voor u klaar!


Marden Smith.  


Mister Atlas. Onze hoofdtrainer en eigenaar van Team Atlas! Naast de kickboxtrainingen van de jeugd en volwassenen geeft hij ook onze boksers meermaals in de week training. Jong en oud, beginners tot wedstrijdvechters iedereen is welkom en voor elk niveau heeft hij een uitdaging klaar staan. Hij weet iedereen te motiveren tot het uiterste, ook als je echt niet meer kan, duwt hij je nog net dat stukje verder. Elke training geeft hij met vol vermogen en enthousiasme; Ochtenden en avonden, hij is er altijd. Naast het training geven hier op de gym begeleid hij ook elke keer weer onze wedstrijdvechters van begin tot eind met topresultaten als gevolg. Marden doet zelf altijd mee tijdens de training, of dit nou om rondjes sparren gaat, padsen, of sprintjes tijdens onze conditietrainingen op de Vlietlanden, hij doet ze allemaal.

Ivan Sprang.

Wie kent hem niet? Met voetsporen in de kickboxgeschiedenis is Ivan een bulk van techniek en kunnen en een waardevolle vechter in de vechtsportwereld. Ook Marden heeft terug in de tijd leren kickboksen van Ivan, hij was zijn allereerste trainer bij Houwaart! Oneindige kennis brengt deze man op je over. Altijd afwisselende lessen, veel sparren en wedstrijdbegeleiding brengt Ivan met zich mee. Op Woensdag en Vrijdagavond versterkt hij Team Atlas.


Lucien Ceder

Lucien is onze bokstrainer van de Donderdag. Een trainer die de tijd van de dinosaurussen nog mee heeft gemaakt en in alle jaren zo gigantisch veel kennis en ervaring heeft opgedaan, daar kan geen mens meer tegenop. Elke training is verrassend, dynamisch, slopend en een uitdaging voor elk niveau. Op de Donderdag avond wordt hij ook wel de “burpee-king” genoemd. Tevens is Lucien  ook actief als Scheidsrechter bij de NBB. Al met al is dit een bom van bokskennis die je niet wilt missen!

Pablo

Pablo geeft bij ons alle beginnerstrainingen voor volwassenen en doet dat met een perfecte combinatie van geduld en inzicht. Voor iedereen is er een uitleg die op verschillende manieren gegeven kan worden. Of twee keer, en zelfs drie keer wanneer je dat nodig hebt. Pablo weet het niveau aan te passen aan wie hij voor zich heeft en deelt elke nieuwe techniek op zodat iedereen deze aan kan leren. Hij zorgt voor gezellige lessen en maakt de stap om te kickboksen een stuk kleiner. Uitleg is strak en duidelijk en met een karate achtergrond balanceert hij discipline, kracht en conditie voor een complete training!


Aziz 

Onze nieuwe kracht in het Atlas team. Aziz is zelf al jaren aan het kickboksen en heeft dit de laatste tijd actief bij Team Atlas gedaan onder leiding van Marden. Zodoende is Aziz ook onderdeel van ons trainerspeloton. Met een speelse twist geeft hij de ochtendlessen bij Team Atlas. Vooral de dames van de ochtend zijn groot fan van Aziz zijn charmante manier van lesgeven. Dit doet niet onder aan de intensiviteit van de training. Hij pusht iedereen tot zijn maximale kunnen.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*