Trainers

Trainers

Persoonlijke begeleiding en advies!. Wij staan graag voor u klaar!


Marden Smith.  


Mister Atlas. Onze hoofdtrainer en eigenaar van Team Atlas! Naast de kickboxtrainingen van de jeugd en volwassenen geeft hij ook onze boksers meermaals in de week training. Jong en oud, beginners tot wedstrijdvechters iedereen is welkom en voor elk niveau heeft hij een uitdaging klaar staan. Hij weet iedereen te motiveren tot het uiterste, ook als je echt niet meer kan, duwt hij je nog net dat stukje verder. Elke training geeft hij met vol vermogen en enthousiasme; Ochtenden en avonden, hij is er altijd. Naast het training geven hier op de gym begeleid hij ook elke keer weer onze wedstrijdvechters van begin tot eind met topresultaten als gevolg. Marden doet zelf altijd mee tijdens de training, of dit nou om rondjes sparren gaat, padsen, of sprintjes tijdens onze conditietrainingen op de Vlietlanden, hij doet ze allemaal.

Ivan Sprang.

Wie kent hem niet? Met voetsporen in de kickboxgeschiedenis is Ivan een bulk van techniek en kunnen en een waardevolle vechter in de vechtsportwereld. Ook Marden heeft terug in de tijd leren kickboksen van Ivan, hij was zijn allereerste trainer bij Houwaart! Oneindige kennis brengt deze man op je over. Altijd afwisselende lessen, veel sparren en wedstrijdbegeleiding brengt Ivan met zich mee. Op Woensdag en Vrijdagavond versterkt hij Team Atlas.

 


Lucien Ceder

Lucien is onze bokstrainer van de Donderdag. Een trainer die de tijd van de dinosaurussen nog mee heeft gemaakt en in alle jaren zo gigantisch veel kennis en ervaring heeft opgedaan, daar kan geen mens meer tegenop. Elke training is verrassend, dynamisch, slopend en een uitdaging voor elk niveau. Op de Donderdag avond wordt hij ook wel de “burpee-king” genoemd. Tevens is Lucien  ook actief als Scheidsrechter bij de NBB. Al met al is dit een bom van bokskennis die je niet wilt missen!

Pablo

Pablo geeft bij ons alle beginnerstrainingen voor volwassenen en doet dat met een perfecte combinatie van geduld en inzicht. Voor iedereen is er een uitleg die op verschillende manieren gegeven kan worden. Of twee keer, en zelfs drie keer wanneer je dat nodig hebt. Pablo weet het niveau aan te passen aan wie hij voor zich heeft en deelt elke nieuwe techniek op zodat iedereen deze aan kan leren. Hij zorgt voor gezellige lessen en maakt de stap om te kickboksen een stuk kleiner. Uitleg is strak en duidelijk en met een karate achtergrond balanceert hij discipline, kracht en conditie voor een complete training!

Alex Geenjaar

Alex! onze Ochtendtrainer vanaf 2019! Op Maandag en Vrijdag kan je meedoen aan een intensieve workout met veel techniek.  Alex is al jaren werkzaam in de kickbokswereld en is ook personal trainer. Voorheen was hij werkzaam bij de landmacht en is vanuit daar verder gegaan in de sportbranches. Met een afgeronde studie aan de AALO kan hij je op heel veel fronten begeleiden dus vraag gerust! Hij weet je te motiveren en helpt je je grenzen te verleggen. Een man die zijn vak verstaat. Deze vrolijke Katwijker is een hele fijne toevoeging aan ons team. Ook benieuwd? Check het rooster om te kijken wanneer Alex lesgeeft!

 

             Tyas

             Onze eerste echte bootcamp trainer! Op de Woensdag zal deze man ons bootcamps en conditielessen gaan geven.
Reken maar op een goed uurtje zweten dankzij alle kracht en cardio oefenignen die Tyas voor jullie in petto heeft.
Meteen afgeronde opleiding sport en bewegen op zak versterkt deze leidenaar ons team!

 

Radjiv

Op de vrijdagen bij de jeugdles versterkt Radjiv ons Team. Met een uitgebreide kickbokskennis opgebouwd in o.a Amsterdam en Almere is hij een ware aanwinst voor Team Atlas.  Radjiv is zelf vader van een mooie zoon en vind het dan ook heerlijk om met de kids aan het werk te zijn. Op een rustige, speelse manier leert hij de kinderen kennismaken met kickboksen, en degene met wedstrijdaspiraties bereidt hij voor door middel van zijn eigen wedstrijdervaring. Een hele lieve gezellige trainer om erbij te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*